MC Networking

Zhapaj: Paketa e edukimit online nuk ka funksionuar, dija po merret 60% e cunguar

‘’Paketa e edukimit online nuk ka funksionuar, dija po merret 60% e cunguar’’ .

Kështu ka pohuar për MCN TV, eksperti i çështjeve të arsimit, Albano Zhapaj.

Ai sugjeron hapjen sa më parë të universiteteve, ndërkohë që ka kritikuar mësimin e alternuar me prezencë fizike dhe online, për sistemin parauniversitar.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top