MC Networking

Radhë për vizë në ambasada (VIDEO)

Aplikimet për vizë kanë krijuar radhë në ambasadën gjermane dhe në disa ambasada të tjera. Qytetarët tregojnë për MCN TV se kanë më shume se një vit që presin për të marrë një vizë pune.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top