MC Networking

Devijohet lëvizja, “Shqiponja” në kaos (VIDEO)

Punimet që po kryhen në zonën e ish-sheshit Shqiponja kanë krijuar radhë të gjata në orët e para të mëngjesit dhe paradites.

Trafiku ka irrituar edhe shoferët, të cilët thonë për TvT se kanë humbur oraret në punë dhe kanë konsumuar më shumë karburant.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top