MC Networking

Gjermania fut në listë të kuqe Kosovën: Qytetarët që udhëtojnë drejt Gjermanisë duhet të kenë testin për COVID-19

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka njoftuar se të gjithë qytetarët që kanë kaluar apo po kalojnë pushimet në Kosovë duhet t’i kenë parasysh rregullat që ka vendosur Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës. Kështu në një njoftim të bërë nga Ambasada të gjithë ata që do kthehen nga Kosova në Gjermani në javën e ardhshme duhet të kenë edhe testin që kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Njoftimi i plotë

Të nderuar qytetarë të gjithë ata që kanë kaluar apo kalojnë pushimet në Kosovë- ju lutemi të keni parasysh udhëzimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Republikës së Kosovës.

Të gjithë ata qytetarë, që do apo duhet të kthehen nga Kosova në Gjermani-nga java që vjen Testet për Covid janë obligative.

Në vijim mund të gjeni të gjitha pyetjet dhe përgjigjet e Ministrisë Federale të Shëndetësisë në Berlin për Testin që duhet bërë posa të hyni në Gjermani:

Kujdesuni për veten dhe të afërmit tuaj: Distancë, Maskë, Higjienë!

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top