MC Networking

Liderët e Ballkanit, “ok” përshpejtimit të lëvizjes së lire (VIDEO)

Liderët e 6 vendeve të Ballkanit Perëndimor në një takim virtual ranë dakord që të hiqen pengesat ekonomike dhe të përshpejtohet lëvizja e lirë me qëllim kapërcimin e krizës së Covid 19.

Kryeministri Rama kërkoi mospolitikzimin e situatës, ndërsa Vuçi e Hoti e vunë theksin të barrierat doganore.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top