MC Networking

Madonna bëhet gati për operacionin: "Me uroni fat"

Madonna ka postuar disa foto në Instagram me të brendshme dhe pa make-up. Këngëtarja 61-vjeçare e cila kujdeset mjaft për veten duket shumë e freskët edhe pa tualet.

Në postimin e saj në rrjete sociale ajo ka njoftuar se do t'i nënshtrohet  një ndërhyrje për të operuar kyçin e këmbës që dëmtoi në turneun e saj në Paris. "Pa këtë ndërhyrje nuk mund të hidhem lart e poshtë dhe tju jap performancat që meritoni. Më uroni fat" shkruan Madonna.

Kujtojmë se pas turneut në Paris këngëtarja e popit kaloi edhe një grip shumë të keq dhe sipas saj mund të ketë qenë koronavirus.  

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top