MC Networking

"Riverdale", një ndër serialet më të ndjekur në Netflix

"Riverdale" është një serial amerikan i bazuar në dramë, ku në fokus është jeta e adoleshentëve. Seriali në fillim ka qenë konceptuar  si një adaptim i filmit artistik Warner Bros. Në vitin 2015, zhvillimi në projekt u transferua në The CW dhe xhirimet u zhvilluan në Vancouver, Britani. 

Seriali debutoi në 26 Janar 2017, dhe mori shumë vlerësime pozitive. Në Janar 2019, CW rinovoi serialin për një sezon të katërt, më vonë për tu zbuluar nga 22 episode. Sezoni i katërt u bë premierë në 9 tetor 2019. Në Janar 2020, CW rinovoi serinë për një sezon të pestë.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top