MC Networking

Elite, ndër 5 serialet më të ndjekur në Netflix

Elite është një serial televiziv në internet dramë dhe triller, e krijuar për Netflix Carlos Montero dhe Darío Madrona.

Seriali është vendosur në Las Encinas, një shkollë e mesme elitare imagjinare dhe sillet rreth marrëdhënieve midis tre studentëve adoleshentë të klasës punëtore të regjistruar në shkollë përmes një burse dhe shokët e tyre të pasur në të njëjtën klasë.

Seriali përmban një kast ame aktorë të njohur, përfshirë María Pedraza, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Álvaro Rico, Arón Piper, Mina El Hammani, Ester Expósito, Omar Ayuso, dhe Danna Paola. Jorge López, Claudia Salas, Georgina Amorós, Sergio Momo dhe Leïti Sène iu bashkuan kastit në sezonet e mëvonshme. Shumë nga aktorët kanë qenë më parë në vepra të tjera Netflix të prodhuara ose të shpërndara në Spanjë dhe Amerikën Latine.

Elita eksploron koncepte dhe tema të lidhura me dramat në adoleshencë, por gjithashtu përmban çështje më përparimtare dhe palë të tjera në klishet e saj. Këto përfshijnë shumë tema të ndryshme seksuale. Strukturalisht, seria përdor një komplot përpara-flash që përfshin një element misteri, me çdo sezon që zhvillohet në dy afate kohore. Sezoni i parë, i përbërë nga tetë episode, u publikua në Netflix më 8 tetor 2018.

Ai mori vlerësime pozitive nga kritikët dhe audienca, e cila vlerësoi subjektin, aktrimin dhe portretizimin e temave. Në Tetor 2018, seria u rinovua për një sezon të dytë, i cili u publikua në 6 Shtator 2019. Një sezon i tretë u porosit në Gusht 2019 dhe u lëshua në 13 Mars 2020. Në Janar 2020, Netflix rinovoi serinë për një sezon të katërt dhe të pestë.

 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top