MC Networking

"Vis a Vis" në listën e serialeve më të ndjekur në Netflix

"Vis a Vis", seriali spanjoll i prodhuar nga Globomedia është një ndër më ndjekurit në Netflix, duke u renditur i treti.

Ngjarjet e serialet zhvillohen në historinë e një gruaje e cila dërgohet në burg dhe më pas vazhdon të përshkruaj imazhin e sistemeve të burgut dhe të zbatimit të ligjit.

I ndarë në 4 seri, të gjithë të suksesshëm. I gjithë seriali është xhiruar në Spanjë.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top