MC Networking

Balla: Do rrëzojmë dekretet e Metës për “Antishpifjen” (VIDEO)

24 orë nga kthimi i paketës antishpifje, mazhoranca paralajmëron se do ta rrëzojë në parlament dekretin e presidentit Ilir Meta. Ndëkrohë kreu i shtetit i kërkon dhe një herë të lexojnë argumentat e vendimit dhe të reflektojnë për të mos ecur sipas tij në rrugën e censurës

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top