MC Networking

Sallat e infektuara? Drejtoresha e maternitetit: S’jemi informuar (VIDEO)

Materniteti “Mbretëresha Geraldinë” është burim potencial infeksioni për nënat dhe bebet e porsalindura. 

Një raport i Institutit të Shëndetit Publik vëren se sallat operatore të maternitetit, inkubatorët dhe maskat e bebeve janë të kontaminuara me mikrobe të E.Coli dhe Stafilokok Aerus.

Ndërkohë, drejtoresha e maternitetit bën me dije se nuk janë informuar për diçka të tillë dhe ISHP refuzon të japë informacion para kamerës.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top