MC Networking

INSTAT: Rriten çmimet e hoteleve dhe restoranteve (VIDEO)

Ashtu si edhe në vitin e kaluar, sezoni veror po shoqërohet me rritje të çmimeve.

Sipas INSTAT në muajin qershor çmimet në hotele, kafene dhe restorante janë rritur me 2.8%, dhe më pas vjen grupi i ushqimeve dhe pijeve jooalkolike.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top