MC Networking

Meta “luftë” me dekrete, rikthen tre ligje (VIDEO)

Në më pak se 24 orë, presidenti Ilir Meta ka kthyer për rishqyrtim tri ligje, përkatësisht ligjin për rezervat materiale të shtetit, ligjin Për privatizimin dhe dhënien në përdorim shoqërive tregtare dhe institucioneve shtetërore të ndërmarrjeve apo objekteve të veçanta dhe atë për vetëqeverisjen vendore. Argumenti I përbashkët I këtyre tre dekreteve është rritja e kompetencave të qeverisjes qendrore.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top