MC Networking

Shkarkimi i Metës, komisioni hetimor kërkon mendimin e “Venecias” (VIDEO)

Komisioni hetimor për shkarkimin e presidentit Ilir Meta do të kërkojë opinion Komisionit të Venecias nëse kreu i shtetit ka shkelur kushtetutën.

Në mbledhjen e sotme, është kërkuar gjithashtu asistenca e ekspertëve të huaj dhe shqiptarë për të hetuar veprimet e presidentit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top