MC Networking

Reforma në drejtësi, korrigjohen nenet e kthyera nga Kushtetuesja (VIDEO)

Korrigjohet reforma në drejtësi.

Komisioni i Ligjeve ka miratuar këtë të hënë ndryshimin e neneve që kishte rrëzuar Gjykata Kushtetuese në ligjin për statusin e gjyqtarit dhe prokurorit dhe organeve të qeverisjes në drejtësi.

Ndryshimet e bëra i hapin rrugë ndëshkimit disiplinor të gjyqtarëve dhe prokurorëve dhe emërimit të magjistratëve të rinj.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top