MC Networking

Qeveria italiane, ulje taksash për të frenuar ikjen e të rinjve dhe intelektualëve (VIDEO)

Parlamenti italian ka miratuar një paketë ligjesh, me të cilat synohet rikthimi i të ikurve nga vendi dhe frenimi i largimit të intelektualëve dhe moshave të reja.

E prezantuar si dekreti i rritjes, paketa e re parashikon incentiva për super të pasurit, futbollistët dhe pensionistët. 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top