MC Networking

da'Sara / Intervista me Franko Dine (VIDEO)

Në muajin Qershor, për herë te dytë këtë vit është zhvilluar festivali "Street Art" në kryeqytetin e Tiranës. Artistë nga e gjithë bota, mblidhen dhe shpalosin talentin e tyre duke pikturuar pallatet e kryeqytetit. Në krye të këtij eventi qëndron gjithnjë një djalë jo vetëm modest por një artist i madh, që edhe pse akoma më vend banim në Vlorë, i jep shumë dashuri dhe ngjyra Tiranës tonë të dashur.

Franko Dine rrëfen se si me pasion, ai ka pikturuar rreth 30 pallate, edhe pse vetëm 6 të tilla nuk ja kane prishur ende.
 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top