MC Networking

da'Sara - Muzikë për bamirësi/ Këngëtarë të njohur në eventin, “Të gjithë për Korçën”

Pasi më shumë se 180 banesa u dëmtuan në Korçë dhe Kolonjë pas tërmeteve të disa ditëve më parë, artistët kontribuojnë në mënyrë të pavarur me një koncert bamirësie. Vëllezërit korçarë ishin të parët që patën idenë e rikthimit të filantropisë, një traditë e vjetër kjo e Korçës.Ata mblodhën rreth 20 artistë të ndryshëm të cilët iu përgjigjen me shumë dashuri thirrjes  së tyre për  koncertit  maratonë në sheshin e katedrales se ketij qyteti në ndihmë  të familjeve të prekura nga tërmeti.Dasara dhe kamerat e TvT kanë qenë aty për të prekur më nga afër pak nga emocionet dhe energjinë pozitive të artistëve e banorëve që iu bashkangjitën eventit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top