MC Networking

da'Sara/ Fatos Qerimaj, një mbrëmje sublime në 85-vjetorin e babait (VIDEO)

Një mbrëmje gala në nder të Et’hem Qerimajt me të ftuar instrumentistët, që kanë realizuar kolonën zanore të filmit “Gladiator” në Amfiteatrin e Tiranës.

Kompozitori, klarinetisti dhe pedagogu Fatos Qerimaj rrëfen për “TvT” të atin në këtë 85-vjetor.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top