MC Networking

da'Sara /Intervista me Eni Janin (VIDEO)

Eni Jani është nga emrat e vlerësuar të jetës artistike në vend. E dashur për publikun me aktivitetin e saj artistik në teatër, këtë herë ajo vjen si regjisore me një nga veprat e autorit të njohur Edward Albee. Bashkëshort në jetë, por si aktor këtë herë në vepër Genci Fuga tregon se Eni Jani ishte shumë e qartë në punën e saj dhe atë që kërkonte nga aktorët për rolet në skenë.Vepra teatrore “Historia e kopshtit zoologjik” vjen për publikun së shpejti në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top