MC Networking

Universiteti "ECampus" çel dyert e dijes në Shqipëri (VIDEO)

Në 13 vite rrugëtim akademik në Itali, Universiteti “Ecampus”  vjen në Shqipëri me 5 fakultete dhe me mbi 44 degë studimi, në gjuhën italiane ose angleze.

Studentët shqiptarë tashmë mund ta marrin diplomë italiane të vlefshme në të gjithe hapësiren europiane, duke ndjekur studimet nga Shqipëria. Perveç studimeve me kohë të plotë, ofrohet edhe mundësia e konvertimit të diplomës shqiptare me një diplomë të njohur nga Ministria e Arsimit Italiane.

 

 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top