MC Networking

da'Sara /Intervista me Vedat Ademin (VIDEO)

Rikthehet Vedat Ademi. Prej kohësh ai është shpërngulur së bashku me familjen në SHBA, por malli për vendin e tij si dhe videoklipi bashkë me këngën e re "Oqean" e kanë kthyer atë në atdhe. Dasara ka qene në një prej lokaleve ku ka ai ka interpretuar live në qytetin e Durrësit dhe ka sjellë pervec atmosferës edhe një rrëfim ekskluziv nga jeta e këngëtarit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top