MC Networking

da'Sara /Intervista me Eduart Dedën (VIDEO)

Në "da'Sara Show", i ftuari i radhës ishte Eduart Deda, producenti dhe drejtor i eventit më të madh të bukurisë në Shqipëri, Miss Universe Albania.  

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top