MC Networking

Si i kontrollonte sportistët Sigurimi i Shtetit? (VIDEO)

Aktiviteti “Ditët e kujtesës” është mbyllur me ekspozim të dosjeve të sportistëve të përndjekur nga Sigurimi i Shtetit.

Në aktivitet u diskutua se si Sigurimi i Shtetit vëzhgonte sportistët e huaj dhe shqiptarë gjatë ndeshjeve të futbollit dhe aktiviteteve të tjera sportive, që zhvilloheshin brenda dhe jashtë vendit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top