MC Networking

da'Sara /Vitmar Basha frymëzohet nga historia e dashurisë me Marsela Çibukaj për albumin e ri (VIDEO)

Vitmar Basha është një nga artistët më të spikatur në repertorin e muzikës Shqiptare.

I frymëzuar nga historia e tij e dashurisë me këngëtaren Marsela Çibukaj ai ka realizuar një album të tere vetëm për të, e më pas Marsela është kujdesur të realizojë një koncert recital që i dha të tjera ngjyra kryeqytetit.

Kamera e TvT ka filmuar momente intime rrëfimesh dashurie dhe një intervistë të plotë me Vitmar Bashën.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top