MC Networking

Hervin Çuli e shkarkoi nga teatri. Marjana Kondi: "Kjo është çmenduri dhe skizofreni!" (VIDEO)

Jemi hasur shpesh me histori të aktorëve shqiptarë për largimin e tyre nga teatri dhe pakënaqësitë, të cilët lidhen në mënyrë direkte me drejtusit e tyre dhe midis aktorëve, për punë inatesh personale.

Mesa duket, i njëjtë është edhe rasti i aktores Marjana Kondi, e cila në një intervistë të dhënë për “Da’sara Show” foli lidhur me largimin e saj nga teatri disa vite më parë: “Ne jemi një racë e keqe që merr hak, jo të gjithë sigurisht. Ai kishte inatin e një gjëje që e pësova unë. Kjo është një çmenduri, kjo është një skizofreni, kjo është një poshtërsi”, u shpreh Marjana Kondi për shkarkimin e saj me urdhër të Hervin Çulit, i cili sipas saj, ai duhet të ishte futur në burg.

 

Më poshtë intervista e plotë: 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top