MC Networking

Ajsberg /Pashallëku i prokurorëve (VIDEO)

Prokuroria dhe zbatimi i ligjit është tema e sotme në emisionin "Ajsberg", nga gazetari Artur Çani .

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top