MC Networking

Ajsberg /Si fluturon prona (VIDEO)

Tjetërsimi i pronave dhe dokumentave është tema në emisionin Ajsberg. 

Për të përfituar shkelet çdo gjë, tjetërsohen prona, firma, dokumenta. Çmenduria arrin deri aty kur për një shitje fillon me një noter e mbaron me një tjetër.

Fallsifikime që burojnë sot por që kanë data shumë të hershme.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top