MC Networking

Ajsberg/ "Kazani" dhe "timonieri" (VIDEO)

Kush ka të drejtë të informohet dhe pse?

A është informacioni i lirë në Shqipëri?

Mosdhënia e dokumentave, mbyllja në vetvete, bllokimi i informacionit është korrupsion.

Kush vjedh nuk do ta tregojë, nuk do t'ia dinë të tjerët letrat, prandaj ekziston ligji "Për të drejtën e informimit" që nuk zbatohet.

"Kazani" dhe "timonieri", ky është emisioni i radhës "Ajsberg" nga gazetri Artur Çani

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top