MC Networking

Bashkia “fundos” gjelbërimin për parkim dhe kabina elektrike (VIDEO)

Në Tiranë hapsirat e gjelbërta do të shikohen çdo ditë e më pak, pasi ato po zëvendësohen me beton. Tema Televizion sjell shqetësimin e banorëve në një lagje pranë Drejtorisë së Higjienës, pjesë e Njësisë Administrative nr 2, ku lulishtja mes pallateve është kthyer në parkim për interesa të dyshimta.

  • Comments

1 Comments:

  1. Default User Picture
    Mira Pirdeni (not verified)Oct 11, 2018 19:05 PM

    Ju falenderoj shume, ne emer te gjithe banoreve, qe dhe ne kuader te fushates globale 70 dite kunder Abuzimit te Moshuarve, ne 70 vjetorin e Deklarates Universale te Drejtave Njeriut, TEMA TV mbeshteti kete grup shoqeror qe nuk ka perfituar as nga pasuria kombetare dhe as nga zhvillimi. 

    Betonizimi i ‘Lulishtes Historike’ ku filluan proçeset demokratike ‘90, nga mungesa e thelle e profesionalizmit pa marre parasysh situaten demografike ne nje projekt komunitar, ishte me pasoja te renda ambientale, shendetsore duke pasur parasysh dhe ndryshimin klimatik!

     

Scroll to Top