MC Networking

Dasara Radio Show /Pa asnjë paralajmërim, Young Zerka sjell bashkëpunimin me Faydee

Askush se kishte pritur por këngëtari i njohur shqiptar, Young Zerka, ka sjellë projektin e ri me artistin e njohur rumun, Faydee. Bashkë me ta përformon edhe Dj Mohj, kurse projekti është prodhuar për tregun evropian.

“Belly Dancer” është punuar në muzikë nga Ben Hadda Mohamed dhe Julio ndërsa për tekstin është përkujdesur Faydee dhe Young Zerka. Ndërkaq, Cat Music qëndron prapa realizimit të produksionit të gjithë klipit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top