MC Networking

Orkid Spahiu në Zululand: Kauza e të përndjekurve duhet të vazhdojë (VIDEO)

Sonte në Zululand ishte i ftuar, Orkid Spahiu, kandidat për deputet i partisë "Aleanca Popullore për Drejtësi". 

Përballë Mustafa Nanos, Spahiu theksoi se kauza e të përndjekurve duhet të vazhdojë dhe të mbahet e ngritur si cështje sepse janë ende shumë cështje të pazgjidhura.

 

  • Comments

1 Comments:

  1. Default User Picture
    Granica sejko (not verified)Jun 13, 2017 21:18 PM

    Mbeshtes me seriozitet  kete problema flm!

Scroll to Top