MC Networking

Hasimja në Zululand: Shumicën e ministrave nuk do t’i merrja në punë, po të aplikonin te unë për punë (VIDEO)

Ermal Hasimja e cilësoi elektoratin shqiptar para disa ditësh “dele”, dhe ai e ripërsëriti këtë gjë në studion e Zululandit. “Kjo është një gjë që unw e mendoj edhe sot e gjithë ditën; elektorati shqiptar në një masë të madhe është i korruptuar; dua të them se këta votues që përbëjnë rreth 30% të elektoratit nuk e kanë për gjë t’ia japin votën dikujt që ata e dinë se është i korruptuar”, tha ai. Dhe nënvizoi: “Nuk do doja që t’i përfaqësoja këta votues në parlament; këtyre votuesve u duhet ndryshuar mendja, nuk u duhet marrë vota”.

Diskutimi që ai pati me Nanon u fokusua i gjithi rreth fushatës elektorale. “Një pjesë e madhe e ministrave të të gjitha qeverive”, tha ai, “mbeten pa punë, nëse hiqen si ministra; unë vetë nuk do t’i merrja punë në punë nëse do të aplikonin për punë tek unë”.

Bisedën e plotë mund ta ndiqni në linkun

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top