MC Networking

Fatos Tarifa në Zululand: Nuk mund të ketë një Republikë të Re me të njëjtën klasë politike

Në emisionin Zululand në Tema Tv ishte i ftuar Fatos Tarifa.

Përballë Mustafa Nanos, ish-ambasadori shqiptar në SHBA, foli për Reformën në Drejtësi, zgjedhet parlamentare dhe Republikën e e Re të kreut demokrat Lulzim Basha. 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top