MC Networking

Rakipllari në Zululand: “Jozefina Topalli është një figurë artificiale e krijuar nga Sali Berisha dhe nuk ka ndonjë vlerë politike” (VIDEO)

Sot në emisionin Zululandin tema e dikutimit ishte lista e kandidatëve që kreu i Partisë Demokartike, Lulzim Basha, shpalli për zgjedhjet e 25-qershorit.

Për të analizuar këtë listë të ftuar në studio ishin dy gazetarë, Robert Rakipllari dhe Enkel Demi të cilët u shprehën të habitur për listën e propozuar nga kreu i Partisë Demokratike.

Rakipllari u shpreh se Lulzim Bashës mund t’i kërkojë llogari kushdo, por jo humbësit e 2013 duke ju referuar kështu Jozefina Topallit,Ridvan Bode, Arben Imami etj, të cilët janë jashtë kësaj liste.

“Jozefina Topalli është një figurë artificiale e krijuar nga Sali Berisha dhe nuk ka ndonjë vlerë politike”- theksoi Rakipllari.

Ndërsa, Enkel Demi e kundërshtoi këtë gjë duke thënë se nuk mund të zerosh vlerat politike të disa personave që kanë mbi 20 vite në politikë të cilët nuk e mbështesin listën dhe kjo tregon sipas tij, që nuk i ke bërë llogaritë mirë ose ke patur një mllef ndaj njerëzve që të kanë kontestuar në këtë rrugëtim.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top